Toimitusehdot


Yleistä

Mariellen Vaatehuone on Mariellen Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Mariellen Oy (2882179-1, Ruijantie 15, 99400 Enontekiö, puh. 0401696735). Mariellen Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mariellen Vaatehuone toimii kivijalkaliikkeenä Enontekiön Hetassa sekä verkkokauppana. Valikoima voi vaihdella kivijalkaliikkeen ja verkkokaupan välillä, osa tuotteista on myynnissä vain toisessa. Mikäli jokin tuote on verkkokaupasta loppunut, ilmoitamme siitä sähköpostiviestillä.


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa.

Tilaajan tulee aina tarkistaa tilatessaan, että tiedot ovat oikein tilauksessa mm. tilaajan nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Lähetykset toimitetaan Suomeen Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Chekout.

Klarna Chekoutin kautta tilauksen voi maksaa verkkopankissa, laskulla, osamaksulla, luottokunnan myöntämillä luottokorteilla tai Visa Electronilla.


Toimitusaika

Pääsääntöisesti tilaamasi tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen lähettämisestä. Mikäli tuotteella on poikkeava toimitusaika, ilmoitamme siitä tilausvahvistuksessa.


Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituspäivämäärästä lukien. Tuotteiden palauttaminen on maksullista, palautusmaksu on sama kuin toimitusmaksu, riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Tuotteet voi vaihtaa eri kokoon yhden kerran veloituksetta, mikäli haluamaasi kokoa löytyy varastosta. 

Palautuskustannukset vähennämme palautuksen loppusummasta Klarnan kautta, toimituskuluja ei hyvitetä. Liikkeessämme voi vaihtaa yhden kerran maksutta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikkien tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa alkuperäisellä kiinnityksellä. Alusvaatteilla, uima-asuilla, sukkahousuilla, sukilla ja ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksesta täytyy sopia etukäteen. Laita meille sähköpostia osoitteeseen mariellenvaatehuone@gmail.com tai tekstiviesti numeroon 040 1696 735. Saat meiltä Postin asiakaspalautustunnuksen vastausviestillä.

Pakkaa tuote hyvin ja vie se lähimpään Postin toimipaikkaan. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan. Maksu palautetaan, kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja todenneet tuotteiden olevan alkuperäiskunnossa.

Emme korvaa palautuksen aikana kadonneita lähetyksiä, ellei asiakkaalle ole kuittia palautuksesta.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruutaa tilauksen, sen jälkeen kun se on jo lähetetty, tee palautus yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palautuskulut, yhteensä 15 euroa, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta ja se on palautunut verkkokauppaamme.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mariellen Vaatehuone

sähköposti: mariellenvaatehuone@gmail.com

puhelin: 040 1696 735